23Maig2019

Sou aquí: AJUNTAMENT Alcalde

Benvolgut/da palsenc/a,

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Pals,

Aquest web municipal vol ser, aprofitant les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i les xarxes socials, una porta permanentment oberta a tots els vilatans, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Un mitjà d’informació, transparència i participació i una finestra senzilla, accessible i intuïtiva. En definitiva, el principal instrument de comunicació interna i externa de l’Ajuntament.

Us animo a navegar per www.pals.cat i fer una volta virtual per la nostra vila. Hi descobrireu la seva història, les festes i tradicions, els atractius turístics, el teixit associatiu, les empreses i comerços... i molt més. Al mateix temps, aquest canal de comunicació persegueix l’objectiu d’apropar l’administració als veïns, donant-vos a conèixer tota la informació i actualitat que genera diàriament el consistori, l’agenda d’activitats del poble, els representants polítics, la gestió municipal, i tota la cartera de serveis que teniu a la vostra disposició.

Finalment, www.pals.cat és també una eina de contacte directe i àgil amb la ciutadania, mitjançant la qual ens podeu trametre els vostres suggeriments, dubtes i inquietuds, a més de fer gestions i tràmits on-line, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, estalviant-vos així temps i desplaçaments innecessaris. Tot plegat amb la ferma aposta per empoderar els veïns i obrir el funcionament del municipi i de l’administració al conjunt de la ciutadania.

A més d’aquesta pàgina web, l’Ajuntament us ofereix també altres mitjans municipals amb la voluntat d’afavorir la comunicació i la interacció, com ara les xarxes socials, amb diversos perfils a Facebook i Twitter, la revista d’informació municipal Pals al Detall o el web de participació ciutadana www.decidimpals.cat. Us convido, doncs, a seguir-los i a participar-hi.

Escut de l'Ajuntament de PalsAlcalde de Pals: Sergi Brull i Costa
Adreça: plaça Major, 7 - 17256 Pals
Tel.: 972 636 161

A/e:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.