22Novembre2017

Sou aquí: AJUNTAMENT Alcaldessa

Benvolgut/da palsenc/a,

Cada dia són més les persones d'altres parts del país que decideixen acostar-se al nostre poble per gaudir de les festes, la platja, la gastronomia o el nucli antic. El patrimoni cultural, la vida associativa i l'entorn natural fan de Pals un municipi envejable i amb un gran camí per recórrer en termes de projecció exterior. Des de l'Ajuntament entenem aquest dinamisme com un actiu important que cal potenciar i, sobretot, posar al servei del que per a nosaltres és la principal prioritat: el benestar i la qualitat de vida dels palsencs i palsenques. El nostre desig és aprofitar tots els recursos de què disposa el municipi a fi de solucionar els problemes que s’arrosseguen des de fa anys, així com endegar nous projectes que facin de Pals un poble més preparat de cara al futur. 

En aquest sentit, una de les coses que ens hem proposat és donar un gir a la vida política municipal. Volem fer de la comunicació amb el ciutadà, la transparència i la participació pilars fonamentals de la política palsenca. Som conscients que no sempre podrem assolir el consens, però el que us puc garantir és que en tot moment mantindrem una actitud activa de diàleg i escolta dels veïns i entitats del poble. És per això que treballarem per anar dotant el municipi d'instruments comunicatius que facilitin la transparència informativa i per desenvolupar projectes participatius que permetin una detecció eficaç de necessitats i propostes.

La xarxa s'ha convertit en part indestriable de la nostra vida quotidiana. Com a alcaldessa de Pals, la meva voluntat és que la pàgina web de l’Ajuntament sigui un exemple d’aquesta nova manera d’entendre la política municipal, tot esdevenint una eina de comunicació directa amb el ciutadà plenament adaptada als nous temps. El meu objectiu és que entre tots anem donant vida a aquesta pàgina, convertint-la en un espai de referència on, a més de trobar-hi tota mena d’informacions pràctiques sobre Pals i la seva gent, el ciutadà també hi pugui trobar un punt de reflexió, discussió i opinió sobre l’actualitat municipal.

Tots els membres de l’equip de govern estem a la teva disposició per atendre les teves necessitats. Et convidem, així doncs, a fer ús de les diferents possibilitats que t’ofereixen el web i les xarxes socials per fer-nos arribar les teves aportacions.

Escut de l'Ajuntament de PalsAlcaldessa de Pals: Sílvia Monar i Aynier
Adreça: plaça Major, 7 - 17256 Pals
Tel.: 972 636 161

A/e:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.