17Octubre2018

Sou aquí: ÀREES Joventut

Contacte

Marta Lucero
Telèfon i WhatsApp: 609 027 708
Correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Horari dimarts de 10:00h a 13:00h

Regidor

Escut de l'Ajuntament de Pals

XAVIER COLL I ROVIRA
Telèfon de contacte: 972 63 61 61
Correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

L’Ajuntament de Pals, a través de la Regidoria de Joventut, i l’Oficina Jove del Baix Empordà treballen conjuntament en l’elaboració del nou Pla Local de Joventut i en la definició del projecte Pals Jove 2018.

Aquests dos programes estan dirigits específicament al col·lectiu juvenil palsenc. Així, a través d’aquest enllaç tots aquells joves que ho desitgin poden participar obertament en l’elaboració del Pla Local de Joventut de Pals emplenant un petit qüestionari online. Tota la informació es pot consultar a través del web BEJOVE i a les xarxes socials amb l’etiqueta#BEjove.

El Servei de Joventut de Pals, a només un clic

A través d’aquest espai web hi trobaràs un servei d’orientació laboral i formatiu, de suport a entitats i associacionsorganització de tallerscursos, o activitats d’oci i lleure. En definitiva, et convidem a formar part dels projectes que ja existeixen o a crear-ne de nous, trobar i fer allò que tanta il·lusió et fa, desenvolupar aquella idea que tens al cap...

Si vols contactar amb l’Àrea de Joventut de Pals ho pots fer a través del correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , per WhatsApp al 609 02 77 08, o de forma presencial a l’Ajuntament (els dimarts, de 10 h. a 13 h.). La Marta Lucero, tècnica de Joventut, treballa perquè tinguis a l'abast tot allò que necessites. Perquè que trobis l'espai per participar dins el municipi i resoldre dubtes sobre estudis, beques, feina...