15Setembre2019

Sou aquí: Esports

Contacte

Eva Oller
Telèfon: 972 66 78 48
Correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Horari consergeria: de 15:00h a 22:00h

Regidor

Escut de l'Ajuntament de Pals

.
Telèfon de contacte: 972 63 61 61
Correu: 

Des de l’Àrea d’Esports, es coordinen i es realitzen totes les activitats esportives del Pavelló esportiu dirigides tant a adults com a infants i es gestiona el Camp de Futbol Pere Servià Cantó a la zona de la Llevadora. Es tracta d'un dels millors camps de futbol amb gespa artificial de la comarca i és utilitzat pels diferents equips del club local Atlètic Pals. Actualment el formen més de 160 nens de Pals i rodalies i està composat per 13 equips federats.

El Pavelló d'Esports de Pals disposa d'una pista reglamentària per a partits de bàsquet, futbol sala, bàdminton o hockey que es pot utilitzar sempre que no estigui ocupada i d'una sala de fitness amb maquinària per realitzar exercici muscular i cardiovascular oberta a tots els socis i d'una sala d'spinning i activitats dirigides. A més a més és utilitzat també per festes i esdeveniments ja que disposa d'un escenari i grades adaptades.

També s'ofereixen altres serveis com programes personalitzats de fitness, recollida de nens/es a l’escola, lloguer de la pista per a grups federats, i events esportius (campionats, exhibicions, opens…).

La missió de l' Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Pals Té com a principals línies estratègiques:

  • Incidir sobre totes les franges d’edat de la població (infants, joves, adults i gent gran), dins l’àmbit de, l'esport escolar, de la competició i del lleure i salut.
  • Facilitar la pràctica esportiva mitjançant els programes i esdeveniments organitzats directament per l’Ajuntament; així com facilitar el suport a les entitats esportives del municipi.

Els principis d’actuació són els següents:

  • Potenciar la pràctica de l’esport mitjançant les entitats esportives i escoles esportives amb coordinació amb els centres d’ensenyament.
  • Fomentar la pràctica de l’esport de lleure i popular en la població, incidint també a la tercera edat.
  • Popularitzar els principals esdeveniments esportius potenciant els hàbits saludables i d’aprenentatge de valors entre la ciutadania.
  • Col·laborar amb les entitats esportives del municipi.
  • Gestionar les instal·lacions esportives i espais esportius per facilitar la pràctica esportiva entre la ciutadania amb qualitat, quantitat i diversitat.

Des de l’Àrea d’Esports, es coordinen i es realitzes totes les activitats esportives del Pavelló esportiu. Aquestes van dirigides a adults com a infants:

Activitats dirigides a adults

  • Spinning, Zumba, Pilates, Tonificació, Body Pump, manteniment, GAC, gimnàstica suau, aeròbic, step

Activitats dirigides a infants

  • Psicomotricitat, iniciació a l’esport, Funky-jazz, gimnàstica rítmica, bàsquet, futbol