19Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Arriba la primera edició de la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals

Arriba la primera edició de la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals

El cap de setmana del 8 i 9 d’abril, la vila acollirà mostres de degustacions, conferències, tal de cuina i un ampli i variat ventall d’activitats amb l’arròs com a gran protagonista. Consulta aquí el díptic de la mostra.

L’Ajuntament de Pals treballa per oferir als veïns i veïnes i als visitants noves, qualitatives i pioneres apostes vinculades al món de l’arròs amb l’objectiu de fer arribar i donar a conèixer el llegat culinari, gastronòmic i cultural únic de la vila. En aquesta línia, i en el marc de la XXIV Promoció Gastronòmica Pals i la cuina de l’arròs, l’Ajuntament impulsa la primera edició de la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals.

El cap de setmana del 8 i 9 d’abril, la vila acollirà mostres de degustacions, conferències, tallers de cuina i un ampli i variat ventall d’activitats amb l’arròs com a gran protagonista.

Sílvia Monar, alcaldessa de Pals i regidora de l’Àrea de Turisme, emmarca aquest projecte de nova cunya en “l’aposta d’aquest equip de govern per seguir reforçant de portes en dins i cap a l’exterior i dotant de noves i millors eines el projecte col·lectiu, cultural, econòmic i identitari vinculat al món de l’arròs. Per això, propostes com aquesta refermen la simbiosi perfecta que fan tradició i modernitat al nostre poble”. Monar, a més, recorda que aquesta iniciativa “beu i és hereva, en bona part, de les Fires de l’Arròs de Pals organitzades els anys 2004 i 2005 i que van assentar les bases de projectes com aquest”.

L’Ajuntament de Pals fa una crida a la participació i anima a tothom a gaudir d’aquest nou projecte.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Díptic Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals.compressed.pdf)Díptic de la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals 2017[ ]5480 Kb
Descarregar aquest arxiu (Inscripció concurs arròs.png)Inscripció concurs arròs.png[Full d'inscripció al Concurs d'Arròs]268 Kb
Descarregar aquest arxiu (Nueva imagen.bmp)Bases concurs popular d'arròs[ ]735 Kb