21Abril2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Vols saber més sobre el canvi climàtic? Vine a la conferència 'El canvi climàtic a la Mediterrània'

Vols saber més sobre el canvi climàtic? Vine a la conferència 'El canvi climàtic a la Mediterrània'

La xerrada tindrà lloc a Ca la Pruna el dissabte 6 de maig, de 10:30 a 13:30 hores, i per assistir-hi cal confirmar assistència al telèfon 972 611 031 o per correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

El canvi climàtic és un fenomen global que també requereix d'actuacions locals. És per això que la Fundació Mar i l'Associació Cultural de Pals organitzen, amb el suport de Ràdio Capital, un seguit de conferències per tractar aquest fenomen global. D'aquesta manera, diversos experts explicaran les línies d'acció i detallaran actuacions ciutadanes per lluitar contra l'escalfament global de manera efectiva.

Elvira Carles, directora de la Fundació Empresa i Clima, serà l'encarregada d'obrir la jornada amb la xerrada 'Efectes del canvi climàtic a nivell mundial'. Tot seguit, Miquel  Ventura, com a biòleg, MBA i director de Fundació Mar, impartirà la conferència 'El canvi climàtic al Medi Marí. Escenaris d'un fenomen imprevisible'. Per finalitzar, els organitzadors han preparat un debat obert per aportar idees amb l'objectiu d'apostar pel foment de la sostenibilitat i impulsar polítiques de cura mediambiental.

L'Ajuntament de Pals informa que les places són limitades i que per participar en el col·loqui cal confirmar assistència abans del divendres 5 de maig, ja sigui trucant al número 972 611 031 o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

La Fundació Mar és una entitat privada sense ànim de lucre que treballa per a la millora i conservació del medi litoral i marí com a procés fonamental per garantir el nostre benestar i el de les futures generacions. Per això es va constituir amb la missió de promoure l’estudi, el coneixement i la conservació dels ecosistemes marins litorals del Mediterrani i les cultures que integra, esdevenint així en un instrument per a l’acció que busca l’intercanvi d'idees i la reflexió humana. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.