22Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat El primer Fòrum Ciutadà esdevé un espai de consulta dels Pressupostos Participatius

El primer Fòrum Ciutadà esdevé un espai de consulta dels Pressupostos Participatius

El Centre Cívic va acollir aquest dimecres 10 de maig una sessió oberta a tota la ciutadania en què els veïns i veïnes van poder conèixer les fases d'aquest procés participatiu. Per a més informació i enviar les vostres propostes, podeu visitar el web www.decidimpals.cat.

El municipi de Pals va celebrar aquest dimecres el primer Fòrum Ciutadà dels Pressupostos Participatius, un procés a través del qual l'Ajuntament sotmetrà a decisió popular una partida de 75.000 euros del capítol d'inversions del Pressupost Municipal per a l'any 2018. D'aquesta manera, els assistents van resoldre dubtes i van mostrar el seu compromís amb l'objectiu d'aprofundir en una democràcia participativa.

Un cop feta la presentació inicial en el primer Fòrum Ciutadà, l'Ajuntament de Pals anima els veïns i veïnes a seguir compartint projectes que puguin ser inclosos en els Pressupostos Municipals de l'any 2018. Aquelles persones interessades a enviar les seves aportacions ho poden fer fins al 31 de maig a través del web www.decidimpals.cat, o bé dipositant les butlletes de participació presencialment a l'Ajuntament, el Centre Cívic i el Pavelló d'Esports, on hi ha bústies específiques d'aquest procés participatiu.

El Centre Cívic tornarà a acollir el segon Fòrum Ciutadà el proper dijous 25 de maig, a les 20 hores. Durant aquest segon debat obert a tothomes realitzaran tallers per fer aflorar noves propostes i servirà també per prioritzar projectes, de forma consensuada i democràtica, mitjançant activitats de dinàmica grupal que afavoreixen la presa de decisions col·lectives.Per a més informació i detalls sobre el procés endegat a Pals, podeu consultar aquest enllaç.