22Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals torna a obtenir quatre distintius SICTED de Qualitat Turística en Destinació

Pals torna a obtenir quatre distintius SICTED de Qualitat Turística en Destinació

La Platja Gran, la Platja Del Grau i les dues Oficines de Turisme de Pals reben un reconeixement pel seu compromís i compliment d'un conjunt de bones pràctiques, revalidant l’èxit assolit l’any passat.

En un acte que va tenir lloc el passat dimecres 3 de maig al Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret, el Consell Comarcal del Baix Empordà va lliurar els distintius de Qualitat Turística en Destinació SICTED a la Platja Gran, la Platja Del Grau i les dues Oficines de Turisme de Pals. D'aquesta manera, es reconeix i acredita l'esforç realitzat pels quatre punts d'interès turístic en matèria d'atenció i tracte amb el client, la gestió de persones, la comunicació dels serveis, el manteniment de les instal·lacions i la gestió mediambiental sostenible. El primer tinent d’alcalde de Pals, Sergi Brull, va ser l’encarregat de recollir uns diplomes queposen de manifest que "des del consistori es continua treballant activament per impulsar mesures de millora i potenciar així un turisme de qualitat, sostenible i responsable".

Les empreses i serveis reconeguts amb el SICTED són avaluats anualment i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d'un conjunt de bones pràctiques. Enguany, s'han reconegut un total de 62 entitats a la comarca. Podeu consultar el llistat de societats i institucions certificades clicant aquest enllaç.

El Consell Comarcal del Baix Empordà treballa des de l’any 2004 en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias, i que compta amb més de 9.300 empreses adherides de 211 destinacions de l'Estat. Per a més informació, podeu consultar el web www.calidadendestino.es.

L'Ajuntament aprecia aquest reconeixement d'àmbit estatal que representa l'esperonament necessari per a seguir millorant en la promoció i difusió d'un turisme de qualitat. Al mateix temps, el consistori anima els veïns, veïnes i turistes a accedir al portal www.visitpals.com per descobrir l'àmplia oferta lúdica i sociocultural del municipi. Per a més detalls, aquelles persones interessades també poden contactar amb les Oficines de Turisme de Pals a través del número de telèfon 972 63 73 80, o bé per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .