21Abril2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Participa de la 6a edició de la Cursa de Muntanya Quermany224!

Participa de la 6a edició de la Cursa de Muntanya Quermany224!

La prova, organitzada per l'Associació cultural i esportiva el Pedró de Pals, tindrà lloc diumenge 21 de maig. Les inscripcions es poden fer de forma presencial el mateix dia de la cursa o de forma anticipada a acepedro.blogspot.com o www.curses.cat fins al dissabte 20 de maig.

Pals es prepara per acollir aquest cap de setmana una de les proves esportives de referència en el calendari esportiu de la comarca. Diumenge 21 de maig, l’Associació cultural i esportiva el Pedró de Pals organitzarà la sisena edició de la Cursa de Muntanya Quermany224. Les inscripcions es poden fer de forma presencial el mateix dia de la cursa o de forma anticipada a acepedro.blogspot.com o www.curses.cat fins el dissabte 20 de maig.

Un any més, els organitzadors han plantejat dos recorreguts, un de 12km i un altre de 21km, pels camins, pistes i corriols de Quermany i rodalies. Al finalitzar la cursa, es farà el lliurament de premis als primers tres classificats masculins i femenins de cadascuna de les curses i es sortejaran un seguit d'obsequis entre els participants. Com cada any, la jornada clourà amb una botifarrada popular i de germanor.

L’Ajuntament de Pals fa una crida a la participació i agraeix a l'Associació cultural i esportiva el Pedró la bona tasca realitzada en matèria de convocatòria i organització.