26Abril2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Gaudeix del Concert Músics de Pals

Gaudeix del Concert Músics de Pals

Els nois i noies palsencs que estudien música seran els protagonistes el proper 24 de juny d’una nova edició d’aquesta original proposta musical.

A Pals l'estiu és sinònim de cultura, música, concerts i espectacles. En aquest sentit, i seguint el que poc a poc s'està convertint en una tradició, el proper 24 de juny Ca la Pruna acollirà la dotzena edició del popular Concert dels Músics de Pals. Desenes de nois i noies de diferents edats es donaran cita en aquest bonic espai per tal de compartir amb el públic assistent els coneixements apresos al llarg d'aquest curs que tot just acaba.

Un cop més, el repertori serà ampli i variat, amb obres al piano, violí, guitarra, violoncel i fins i tot cantades. A banda de fer una petita mostra de les seves habilitats, els joves músics també tindran l'ocasió de sentir-se "concertistes" per un dia i posar-se en la pell dels professionals, una experiència intensa i plena d'emoció.

Des de l'Ajuntament es fa una crida a la participació i es felicita tots els nois i noies per la bona feina feta durant el curs i els progressos aconseguits, tot convidant-los a seguir treballant l'any vinent amb les mateixes ganes i il·lusió.