26Abril2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Arriben per primera vegada les activitats de l’Estiu Jove de Pals

Arriben per primera vegada les activitats de l’Estiu Jove de Pals

Del 3 al 28 de juliol els nois i noies de Pals d’entre 12 i 16 anys podran gaudir de les activitats de la primera edició de l’Estiu Jove. Entre tots els participants decidiran quines activitats es desenvoluparan i s’organitzaran.

L’Ajuntament de Pals llança una nova oferta d’activitats d’estiu dirigida als joves d’entre 12 i 16 anys. Una proposta pensada per aquells joves que se senten grans per inscriure’s al Casal d’Estiu, però alhora, encara no tenen edat per treballar. Per tant, amb l’objectiu de donar resposta a aquesta necessitat, el consistori ha impulsat les activitats de l’Estiu Jove de Pals que es desenvoluparan del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres de 10h a 13h. El preu de les activitats de l’Estiu Jove és de 155€ per tot el mes o bé 55€ per setmana.

Des de l’Ajuntament es recorda que per participar en les activitats caldrà inscriure’s prèviament a través del formulari que s’haurà de fer arribar, juntament amb la documentació sol·licitada i el comprovant d’ingrés, a l’adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé s’haurà d’entregar físicament a les dependències municipals.

Una oferta d’activitats fresca i participativa

L’Estiu Jove arriba carregat d’un bon grapat de propostes fresques i divertides. Entre les activitats que es preveuen celebrar destaquen sortides a l’entorn de Pals, curses d’orientació, descobertes, festes de l’escuma, visites a parcs aquàtics, tallers de percussió corporal o activitats com el Palsxef.

Tot i així, seran els mateixos joves qui decidiran les activitats que finalment es realitzaran. Amb la finalitat de promoure la seva participació i el treball en equip, cada setmana els joves proposaran i acordaran quines activitats es realitzaran la setmana següent i col·laboraran en la seva organització.

L’Estiu Jove estarà dirigit per un coordinador-dinamitzador d’activitats de lleure i disposarà d’un nombre de monitors especialistes que variarà en funció del nombre de participants i el tipus d’activitat. Amb aquesta proposta destinada als adolescents es complementen les activitats que ja s’oferien des del Casal d’Estiu als nens i nenes de la vila.

Tot i que inicialment les activitats de l’Estiu Jove només es desenvoluparan el juliol, des de l’Ajuntament no es descarta que, si es genera la demanda, es puguin programar activitats pel proper mes d’agost.

Descarregueu-vos el formulari d’inscripció.

Per a més informació, contacteu amb el correu laura@quiralia o bé al telèfon 93 851 48 55.