21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Ja és aquí la Festa Major de Pals!

Ja és aquí la Festa Major de Pals!

Divendres 4 d’agost arrencarà la Festa Major de Pals, que comptarà amb el pregó de Xuriguera i Faixedas i el teatre del conegut humorista Peyu, entre d’altres activitats. La Festa Major s’allargarà el cap de setmana i el dimecres 9 d’agost tindrà lloc la Festa Major de la Platja de Pals. Consulta aquí el programa.

Després de la cercavila d’inici de festa amb la Colla Quermània, el Bruel dels Timbalers de Pals i els Dracs i Geganters de la Bisbal, els populars còmics Xuriguera i Faixedas donaran el tret de sortida la Festa Major de Pals amb el pregó des del balcó de l’Ajuntament. A partir de les nou del vespre, la Plaça de Catalunya serà l’escenari de la festa de la primera nit, amb zumba, balls llatins i el DiscRauxa DJ. L’endemà a la tarda, els més petits podran gaudir de l’espectacle Colors, de la mà del grup Gil Ratataplam, a la plaça de l’Ajuntament. A les vuit del vespre tindrà lloc la missa cantada amb la Principal de l’Escala i, tot seguit, hi haurà ballada de sardanes a la Plaça de l’Església. Un dels plats forts de la Festa Major d’enguany arribarà dissabte a la nit, amb el teatre del monologuista Peyu i en Dani, encarregat d’amenitzar l’espectacle amb l’àudio i els llums.

El diumenge començarà ben d’hora amb una nova cercavila, “El despertar del Bruel”, a càrrec del Bruel de Timbalers de Pals, que acabarà amb una xocolatada per esmorzar. L’Orquestra Selvatanahi posarà la música, amb un concert a les set de la tarda i el popular Ball de Festa Major a la nit. La programació no acaba aquí, ja que la Festa Major de la Platja de Pals es celebrarà el dimecres 9 d’agost amb un espectacle al vespre amb el Bruel dels Timbalers de Pals i el ball a càrrec del Conjunt Mitjanit la mateixa nit.

La regidora de Cultura i Festes, Mireia Bonilla, ha destacat que “un any més, la Festa Major de Pals proposa un programa pensat per fer gaudir tots els nostres veïns i veïnes i perquè els nostres visitants coneguin la vitalitat i la riquesa cultural de la vila”. A més, Mireia Bonilla ha posat en valor la implicació desinteressada de moltes entitats del poble com a “mostra del compromís i la participació activa dels ciutadans de Pals en tot allò que té a veure amb el poble”.

L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes de Pals a gaudir de totes les activitats i a viure la festa del municipi amb entusiasme, civisme i molta diversió.

Consulteu el programa complet de la Festa Major 2017.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Programa de Festa Major.pdf)Programa de Festa Major.pdf[ ]1177 Kb