21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Les activitats de l’Estiu Jove de Pals s’allarguen fins el mes d’agost

Les activitats de l’Estiu Jove de Pals s’allarguen fins el mes d’agost

L’Ajuntament ha ampliat fins el mes d’agost el programa de propostes estiuenques dirigides als nois i noies de la vila d’entre 12 i 16 anys.

L’èxit i la bona resposta que ha tingut entre els palsencs i palsenques la primera edició del projecte Estiu Jove de Pals –iniciat el passat 3 de juliol- ha portat a l’Ajuntament de Pals a ampliar durant el mes d’agost el programa d’activitats estiuenques dirigides als joves d’entre 12 i 16 anys.

Com hi puc participar?

. Joves ja inscrits a l’Estiu Jove de Pals

Només cal que fer l'ingrés de la quota d'agost  (155 € al mes o 55 € la setmana) al compte corrent de Puntuajocs SL al Banco Popular: ES62 - 0075 - 1182 – 61 - 0600066510. A més, cal presentar el justificant d'ingrés al responsable del Casal o bé enviar-lo per correu electrònic a l’adreça  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

. Joves que s’inscriuen aquest mes d’agost a l’Estiu Jove de Pals

Cal inscriure’s prèviament emplenant el full d’inscripció i el full d’autorització i fer-lo arribar, juntament amb la documentació sol·licitada i el comprovant d’ingrés, a l’adreça electrònica  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o bé s’haurà d’entregar físicament a les dependències municipals. Per a més informació, contacteu amb el correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 650 59 56 14.

Una oferta d’activitats fresca i participativa

L’Estiu Jove arriba carregat d’un bon grapat de propostes fresques i divertides. Entre les activitats que es preveuen celebrar destaquen sortides a l’entorn de Pals, la participació a la Festa Major, curses d’orientació, descobertes, festes de l’escuma, visites a parcs aquàtics, tallers de percussió corporal o activitats com el Palsxef.

Tot i així, són els mateixos joves qui decideixen les activitats que finalment es realitzaran. Amb la finalitat de promoure la seva participació i el treball en equip, cada setmana els joves proposen i acorden quines activitats es realitzaran la setmana següent i col·laboraran en la seva organització.

L’Estiu Jove està dirigit per un coordinador-dinamitzador d’activitats de lleure i disposa d’un nombre de monitors especialistes que variarà en funció del nombre de participants i el tipus d’activitat. Amb aquesta proposta destinada als adolescents es complementen les activitats que ja s’oferien des del Casal d’Estiu als nens i nenes de la vila.