21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Veu la llum el primer llibre infantil en català sobre la història de Pals

Veu la llum el primer llibre infantil en català sobre la història de Pals

Dissabte 5 d’agost es presentarà públicament l’obra “Petita història de Pals”, escrit per Jordi Cortès i amb il·lustracions de Pilarín Bayés. La presentació s’emmarca en els actes de Festa Major i és oberta a tota la ciutadania.

Pals compta des d’aquest mes d’agost amb un nou actiu cultural, pioner a la vila, dirigit especialment al públic infantil i a les famílies. Es tracta del llibre “Petita història de Pals”, la primera obra escrita en llengua catalana i adreçada al públic infantil sobre la història de Pals. L’autor de la publicació és Jordi Cortès i el llibre compta amb les il·lustracions de Pilarín Bayés, una de les il·lustradores infantils de referència del món editorial català.

Dissabte 5 d’agost, en el marc dels actes de Festa Major, l’Ajuntament presentarà el llibre en un acte públic obert a totes les entitats i veïns i veïnes de la vila. La trobada tindrà lloc a les 17:30 h. a l’auditori de Ca la Pruna i comptarà amb la presència de l’alcaldessa Sílvia Monar, la regidora de Cultura Mireia Bonilla i l’autor del llibre.  Un cop finalitzat l’acte, l’activitat es traslladarà a la plaça de l’Ajuntament on hi haurà animació infantil amb el grup Gil Ratataplam.

El llibre forma part de la col·lecció ‘Petites històries’, de l’editorial Mediterrània, i també ha estat traduït al castellà, l’anglès i el francès. Mireia Bonilla, regidora de Cultura, explica que Pals és una vila petita però carregada d’història i de molts atractius turístics. Disposar d’una publicació com aquesta és per a nosaltres un motiu d’enorme satisfacció. No només perquè els infants de Pals disposaran d’un llibre sobre la història de la seva vila amb unes il·lustracions úniques, sinó perquè els nostres visitants podran emportar-se amb ells un tros de la nostra història cap a les seves cases”.