21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat La Nit d’Espelmes de Pals es consolida com una de les propostes d’estiu de referència

La Nit d’Espelmes de Pals es consolida com una de les propostes d’estiu de referència

Persones vingudes d’arreu de Catalunya van participar la nit i matinada del dissabte 29 de juliol de la segona edició d’aquesta original i màgica vetllada a la llum de les espelmes. Consulta l’àlbum complet de fotografies. No et perdis el vídeo de la II Notte delle Candele.

L'èxit d'assistència va convertir la II Nit d’Espelmes, per segon any consecutiu, en una vetllada veritablement màgica i inoblidable per als visitants i també per als propis veïns del municipi, que van poder endinsar-se en un retrat de Pals únic.

Propostes com el recital de veu i piano de les palsenques Laura Coll i Emma Stratton, el rock eclèctic de Nicòmac, l'espectacle de fusió d’Stela Nur, la dansa, el circ, els malabars i les titelles van omplir els carrers i el nucli històric de la vila des de les 21:30 h. fins ben entrada la matinada en un cartell de primer nivell que va fer les delícies dels assistents.

Mireia Bonilla, regidora de Cultura, explica que “la Nit de les Espelmes és una activitat estiuenca totalment diferent oberta tant als palsencs i palsenques com a la gent que ve a visitar-nos. Engloba la riquesa arquitectònica del nucli històric de Pals amb l’atmosfera especial que donen les espelmes. És una combinació única de llum, cultura i arquitectura”.

Des de la Regidoria de Cultura es dóna les gràcies a l'Ajuntament de Vallerano i, molt especialment, a l’Associazione Culturale Piccole Serenate Notte delle Candele i l'Associazione Culturale MusiCulturaper l’èxit i la consolidació d’aquesta segona edició del projecte. Finalment, agraeix a tots els veïns i veïnes de Pals la seva implicació en la proposta.