21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Gaudeix per Festa Major de l’humor inconfusible d’”En Peyu i en Dani”

Gaudeix per Festa Major de l’humor inconfusible d’”En Peyu i en Dani”

L’espectacle tindrà lloc dissabte 5 d’agost a Ca la Pruna i les entrades ja es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme, així com a les taquilles el mateix dia de l’actuació.

En Peyu, un dels personatges clau en el panorama actual de la comèdia a Catalunya, serà aquest cap de setmana a Pals per oferir el seu darrer espectacle “En Peyu i en Dani”. Seguint el format de l’stand up comedy clàssic, els palsencs i palsenques podran gaudir d’un recull de textos que en Peyu ha anat guardant al llarg de la seva trajectòria i que ha cosit creant-ne un espectacle.

L’actuació tindrà lloc dissabte 5 d’agost, a les 22 h., a Ca la Pruna. Les entrades per a l’espectacle ja es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme. El preu és de 10€ per als adults i de 7€ per als infants fins els 11 anys. Els tiquets, però, també es poden comprar el mateix dia les taquilles; en aquest cas, al preu de 12€ per als adults i 7€ per als menors d’11 anys.

L’Ajuntament de Pals fa una crida als veïns i veïnes a gaudir de l’actuació, així com de les diferents propostes que s’engloben en el programa d’enguany de la Festa Major.