21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Ja és aquí la Festa Major de la Platja de Pals!

Ja és aquí la Festa Major de la Platja de Pals!

Dimecres 9 d’agost, els palsencs i palsenques podran gaudir a la #FMPlatjadePals17 de l’animació a càrrec del Bruel dels Timbalers de Pals i d’una sessió de ball amb el Conjunt Mitjanit. Consulta aquí el programa.

Amb la Festa Major de Pals d’aquest 2017 encara al record, la vila ja es prepara per acollir aquesta setmana una nova jornada festiva: la Festa Major de la Platja de Pals. Dimecres 9 d’agost, grans i petits estan cridats a participar de dues propostes lúdiques pensades per gaudir en família i amb els amics de la festivitat.

A les 19 h., la zona d’aparcaments de la Platja acollirà serà la seu de l’animació a càrrec del Bruel dels Timbalers de Pals; una activitat que de ben segur farà xalar de valent els més menuts i els pares i mares. I ja a la nit, a les 23 h., la Festa Major de la Platja de Pals d’aquest 2017 clourà amb una sessió de ball amb el Conjunt Mitjanit als aparcaments de Les Dunes de la Platja de Pals.

L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes de Pals a gaudir de totes les activitats i a viure la festa amb entusiasme, civisme i molta diversió.

Consulteu el programa de la Festa Major de la Platja de Pals 2017.