19Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals se suma a les mostres de condol pels atemptats a Barcelona i Cambrils

Pals se suma a les mostres de condol pels atemptats a Barcelona i Cambrils

Les banderes del municipi lluiran un crespó negre durant els tres dies de dol oficial decretats. A més, queden anul·lades totes les activitats previstes pels dies 18, 19 i 20 d’agost.

Pals ha mostrat el seu rebuig total i rotund als fets ocorreguts ahir a la tarda a Barcelona i aquesta matinada a Cambrils. En aquest sentit, avui divendres 18 d’agost, a les 12 del migdia, representants de l’Ajuntament i veïns i veïnes del municipi s’han concentrat a les portes del consistori per mostrar la seva condemna dels fets i el seu suport a les víctimes i als seus familiars.

En senyal de dol, s’ha celebrat un minut de silenci i les banderes del consistori lluiran un crespó negre durant tres dies. A més, han quedat anul·lades totes les activitats previstes pels dies 18, 19 i 20 d’agost.

L’Ajuntament de Pals posa en valor la implicació dels veïns i veïnes en l’acte d’avui i vol expressar la seva absoluta solidaritat amb les víctimes, agrair la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics que han treballat a les zones dels fets i remarcar el seu rebuig més enèrgic a qualsevol acte de violència que atempti contra les llibertats i la democràcia.