22Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Tot a punt per a la Festa Major dels Masos de Pals

Tot a punt per a la Festa Major dels Masos de Pals

El concurs de coques, les Curses de Cintes i l’Orquestra Metropol són alguns dels plats forts més esperats del cap de setmana. Consulta aquí el programa de Festa Major.

Els Masos de Pals ja escalfen motors per a una Festa Major que oferirà activitats per a tota la família. L’ofici solemne donarà el tret de sortida oficial a la festa el divendres 8 de setembre, encetant un cap de setmana molt esperat pels veïns i veïnes. Al llarg de tres dies, la plaça i el carrer de Sant Fructuós, patró dels Masos, es convertiran en l’epicentre de l’activitat social i lúdica del poble. Després de l’audició de sardanes de divendres a la tarda, hi haurà el esperat concurs de coques. Enguany, els membres del jurat seran Joan Carles Sánchez, xef del restaurant Es Portal; Auri Bel, cap de pastisseria de Sa Punta; i Jordi Ribas, xef del Sol Blanc.

Dissabte serà un dia per a la música, amb concert i ball a càrrec de l’Orquestra Metropol, mentre diumenge estarà dedicat a activitats de caire més tradicional. Amb més de 80 anys d’història, la Cursa de Cintes serà un dels plats forts de la jornada; hi podran participar amb bicicleta els infants d’entre 6 i 14 anys i amb moto les persones adultes. La Festa Major clourà amb l’habitual botifarrada popular, organitzada per l’Associació Cultural i Esportiva El Pedró, en la qual s’espera la participació d’un centenar de persones.

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a totes les persones que, un any més, faran possible la celebració d’aquesta festa, que de ben segur tornarà a ser un èxit de participació.