22Novembre2017

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals acull la 37a Fira de Vins i Caves de Catalunya i el 22è Tast de Formatges

Pals acull la 37a Fira de Vins i Caves de Catalunya i el 22è Tast de Formatges

Al llarg de tres dies, nombrosos veïns i veïnes i persones vingudes d’arreu del territori van gaudir d’aquest esdeveniment gastronòmic estiuenc de referència a la Costa Brava. Consulta l'àlbum complet de fotografies.

Diumenge 27 d’agost va cloure amb un nou èxit de participació la 37a Fira de Vins i Caves de Catalunya i el 22è Tast de Formatges. Durant els tres dies que ha ocupat la fira, s’han servit milers de degustacions. A més, es van poder degustar nombrosos vins i caves dels prop de 70 cellers de les diferents Denominacions d’Origen Catalanes participants.

El Pati del Centre Cultural Ca La Pruna, al recinte medieval de Pals, va repetir enguany com a espai neuràlgic d’ambdues cites organitzades per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pals, INCAVI, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i la Diputació de Girona.

Pel que fa al tast de formatges, es van servir quatre varietats de formatges artesanals procedents de diferents comarques catalanes: Cingle, formatge elaborat amb llet crua de cabra per la Formatgeria La Frasera; Xiroi, formatge semi curat elaborat amb llet crua de vaca per la Formatgeria La Xiquella; Ordre, formatge de llet d’ovella elaborat per la Formatgeria Can Pujol; i Costa Negra, formatge tendre de llet de vaca elaborat per la Formatgeria Tros de Sort.