19Desembre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Ja et pots inscriure als cursos de formació per adults

Ja et pots inscriure als cursos de formació per adults

Pals ofereix diferents cursos d’idiomes i informàtica, així com tallers de fotografia, de cuina de Nadal i de Chalk Paint. Descarreg'at aquí el díptic informatiu.

Les inscripcions als cursos de formació per adults es podran fer a partir del 26 de setembre mitjançant el registre a un formulari del web de l’Ajuntament. L’oferta de 2017-2018 inclou cursos de quatre nivells d’anglès (bàsic, elemental, conversa nivell avançat i de preparació per l’examen del First, per als quals es recomana passar unes proves de nivell), un d’alemany bàsic, un de francès elemental i un d’informàtica inicial. A més, s’ofereixen tallers temàtics de curta durada, d’entre tres i sis hores, centrats en fotografia, en cuina de Nadal i en Chalk Paint.

Les inscripcions per als cursos s’extendran fins el 10 d’octubre i les dels tallers van del 18 al 30 de setembre en el cas del de fotografia; del 2 al 15 d’octubre pel de Chalk Paint, i del 16 al 25 d’octubre pel de cuina de Nadal. Tots els cursos d’idiomes i d’informàtica començaran la setmana del 16 d’octubre de 2017 i acabaran el 29 d’abril de 2018, excepte el curs de francès que serà intensiu.

Per a més informació i horaris, consulteu el programa dels cursos de formació, el web de l’Ajuntament de Pals o presencialment a l’Oficina de Turisme (a la plaça Major o al telèfon 972 637 380).