22Juny2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals viu intensament la Festa Major dels Masos 2017

Pals viu intensament la Festa Major dels Masos 2017

Gastronomia, tradició i música van ser els grans protagonistes de l’edició d’enguany. Consulta l'àlbum complet de fotografies.

La botifarrada popular organitzada per l’Associació Cultural i Esportiva El Pedró va posar diumenge 10 de setembre el punt i final a la Festa Major dels Masos de Pals d’aquest 2017. Al llarg de tres dies, el Polivalent dels Masos i la plaça i el carrer de Sant Fructuós, patró dels Masos, es van convertir en l’epicentre d’una festivitat ja plenament consolidada a la vila i de la que veïns i veïnes i organitzadors en fan un balanç molt satisfactori.

La tradicional Cursa de Cintes -amb més de 80 anys d’antiguitat-, el concert i ball de Festa Major, les sardanes a càrrec de la Cobla la Principal de l’Escala, o el concurs de coques, han farcit un complet programa d’actes per a totes les edats que va començar el passat divendres 8 de setembre i va finalitzar diumenge dia 10 amb una botifarrada popular amb l’assistència de nombroses veïns i veïnes.

L'Ajuntament de Pals felicita els veïns i veïnes i les entitats organitzadores pel desenvolupament de les festes d’enguany.