21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals se suma un any més al projecte solidari de l’Oncotrail

Pals se suma un any més al projecte solidari de l’Oncotrail

El municipi repetirà com a punt d'avituallament el 7 i 8 d'octubre durant la cinquena edició de la cursa organitzada per la Fundació Oncolliga Girona per recaptar fons en la lluita contra el càncer.

Amb l'objectiu de refermar el compromís solidari de l'Ajuntament i de la vila de Pals en la lluita contra el càncer, el municipi ha decidit adherir-se novament a la celebració de l'Oncotrail. Una prova solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i que sota el lema "Suma't al repte", té com a objectiu recaptar fons per a millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

Pals, punt central d’avituallament

Pals serà els dies 7 i 8 d'octubre un dels punts centrals d'avituallament que hi hauran distribuïts al llarg del recorregut d’aquesta cursa. La prova, amb una distància de 100 quilòmetres, arrencarà i finalitzarà a Palafrugell amb un temps màxim de 30 hores i comptarà amb una participació rècord de prop de 200 equips vinguts d’arreu de Catalunya.

El punt d’avituallament del municipi estarà ubicat al Pavelló d’esports i els participants hi podran trobar menjar i un servei de fisioteràpia i podologia. Així, Pals s’implicarà amb la prova cedint l’ús d’instal·lacions esportives i places d’aparcament. A més, un important grup de voluntaris i els cossos de la Policia Local i de l’AVPC també col·laboraran directament garantint el bon desenvolupament de l’esdeveniment en el seu pas per la vila.

El recorregut començarà a les 09 h. i portarà els participants a passar per llocs emblemàtics o abruptes de la Costa Brava i les Gavarres. En l’edició 2016, l’Oncotrail va aconseguir recaptar 173.802,32euros.

L’Ajuntament de Pals vol refermar el seu compromís i agraïment a la Fundació Oncolliga Girona, organitzadora de la cursa, amb qui els darrers anys ha mantingut i manté una estreta relació de col·laboració en l’impuls d’activitats i projectes al municipi i arreu de la comarca encaminats a la lluita contra el càncer.