19Desembre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals viu la nit més terroríficament divertida de l’any

Pals viu la nit més terroríficament divertida de l’any

Els veïns i veïnes es van bolcar en les diferents activitats organitzades enguany al municipi per celebrar la Castanyada, Tots Sants i Halloween.

Les ‘Nits de Por a Pals’ han esdevingut aquest 2017 tot un èxit de participació i d’implicació per part dels palsencs i les palsenques.

Dilluns 30 i dimarts 31 d’octubre, desenes de persones van gaudir de les diferents propostes organitzades al municipi per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament –amb la col·laboració de l’AMPA de Pals- amb l’objectiu de celebrar la Castanyada, Tots Sants i Halloween.

L’activitat va començar dilluns 30 amb una visita guiada per donar a conèixer els principals aspectes associats a la celebració de Tots Sants, com ara llegendes i tradicions autòctones. I ja dimarts, Ca la Pruna va acollir una castanyada popular, un espectacle familiar i un taller de Halloween en anglès. I la jornada va cloure ben entrada la nit amb una sessió de cinema de terror amb la projecció del film ‘Nunca apagues la luz’, on hi van prendre part més d’una quarantena de joves.

L’Ajuntament de Pals agraeix la implicació demostrada pels veïns i veïnes al llarg de les dues jornades i posa en valor l’estreta col·laboració mantinguda amb l’AMPA per fer realitat el projecte.