19Desembre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L’EBM Quermany Petit aposta per les noves tecnologies

L’EBM Quermany Petit aposta per les noves tecnologies

L’escola bressol municipal utilitza des d’aquest curs la nova plataforma digital ‘KinderTIC’, que permet a les mares i pares dels infants mantenir un canal de comunicació directe amb el centre.  

L’Ajuntament de Pals i l’Escola Bressol Municipal Quermany Petit treballen de la mà per oferir a les famílies del municipi un projecte educatiu participatiu, obert i de primera qualitat que permeti donar suport al desenvolupament personal dels infants i fomentar-ne les seves aptituds i habilitats. En aquesta línia el centre aposta aquest curs 2017/2018 per la implementació del sistema ‘KinderTIC’, una plataforma educativa i digital que permet a les mares i pares dels nens i nenes mantenir un canal de comunicació directe amb l’escola bressol.

El ‘KinderTIC’ és la primera eina online de gestió pedagògica per a les escoles bressols que afavoreix el desenvolupament integral dels més petits a través de dues fórmules: la cohesió entre tots els implicats de la comunitat educativa (equip directiu, docents, famílies,...) i la simplificació de la tasca educativa per a cada una de les persones implicades en aquesta comunitat.

Així, la nova plataforma promou i afavoreix una comunicació ràpida, oberta i recíproca entre el centre educatiu i les famílies a través de missatges directes, missatges interns, circulars digitals, e-mails i avisos. A més, a través d’aquesta eina, cada un dels perfils relacionats amb l’entorn educatiu dels infants del centre rep el suport adient per a optimitzar les tasques relacionades amb el rol que ha de dur a terme.