17Octubre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Comencen els treballs d’ordenació de la circulació i l’estacionament dels carrers Enginyer Algarra, dels Horts i Abeurador

Comencen els treballs d’ordenació de la circulació i l’estacionament dels carrers Enginyer Algarra, dels Horts i Abeurador

Les obres s’iniciaran dilluns 27 de novembre i comportaran afectacions en la circulació i l’estacionament.

El projecte d'Ordenació de la Circulació i l'Estacionament dels carrers Enginyer Algarra, dels Horts i Abeurador ja és una realitat. Dilluns 27 de novembre, l’Ajuntament de Pals iniciarà les obres incloses dins aquest projecte que permetrà endreçar i optimitzar l'ús de l'espai públic per part de vianants i vehicles i facilitar l'accés als comerços i habitatges de la zona. Aquest projecte es pot tirar endavant gràcies a la col·laboració de la Diputació de Girona.

Els treballs tindran una durada aproximada de dos mesos i comportaran afectacions en la circulació i l’estacionament dels carrers implicats. Amb tot, les obres s’aturaran del 23 de desembre al 7 de gener amb l’objectiu de no interferir en el funcionament diari dels comerços i els veïns durant el període nadalenc.

L’actuació consistirà en la creació de diverses places d'estacionament amb limitació horària, la delimitació de zones de càrrega i descàrrega i la instal·lació d'elements de pacificació del trànsit, com ara bandes i senyals de limitació de la velocitat a 30km/h.

Afectacions en l’estacionament i en la circulació

  1. No es podrà estacionar al carrer Enginyer Algarra des de l’inici de les obres i fins la seva finalització (excepte per les festes de Nadal).
  2. El carrer Enginyer Algarra serà d’un sol sentit de circulació de vehicles (sentit Torroella de Montgrí).
  3. A partir de l’inici de les obres, els vehicles que vinguin del nord hauran d’accedir a Enginyer Algarra entrant per la rotonda sud o pel carrer de la Font, anant fins a la cantonada del carrer Enric Fort amb Pere Coll Rigau. L’accés peatonal es mantindrà igual. Un cop s’acabin les obres, el carrer dels Horts passarà a ser de doble sentit amb aparcaments.
  4. Els aparcaments del carrer Abeurador canviaran de costat.
  5. Les zones de càrrega i descàrrega comercial es mantenen als mateixos llocs fins que acabin les obres. Després, quedaran redistribuïdes.
  6. Al passeig d’Europa i Enric Fort s’arranjaran algunes voreres dels encreuaments i reductors de velocitat.
  7. L’aparcament de terra situat al final del carrer Enric Fort tindrà sortida directa a la carretera.
  8. Els establiments comercials hauran de retirar el mobiliari instal·lat a la via pública.

Des de l'Ajuntament s’agraeix la comprensió dels veïns i veïnes i comerços i es demana disculpes per les molèsties que els treballs puguin ocasionar.