17Octubre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L’Atlètic Pals presenta els seus equips davant l’afició

L’Atlètic Pals presenta els seus equips davant l’afició

L’acte de presentació va comptar amb la presència del delegat de la Federació Catalana de Futbol a Girona, Jordi Bonet.

Un total de 158 nens i nenes, 17 tècnics i delegats i 11 equips de futbol formen part aquesta temporada 2017/2018 de l’Atlètic Pals. El club esportiu palsenc va celebrar dijous 23 de novembre la presentació oficial de tots els equips i dels seus integrants que enguany formen part de l’estructura esportiva de l’entitat.

L’acte de presentació, dut a terme al Camp d’Esports Pere Servià Cantó, va comptar amb la presència de la junta directiva de l’Atlètic Pals; del primer tinent d’alcalde, Sergi Brull; el regidor d’Esports, Xavier Coll; el delegat de la Federació Catalana de Futbol a Girona, Jordi Bonet; i una nombrosa representació de pares i mares i famílies dels esportistes.

Xavier Coll, regidor d’Esports, desitja que la temporada “estigui plegada d’èxits esportius per al club” i assegura que “l’Atlètic Pals és tota una institució esportiva al poble que treballa a diari i amb dedicació en la formació de persones i esportistes, en la promoció de l’activitat esportiva, en el foment dels valors associats a l’esport i que cuida i mima la seva base com pocs”.

Aquesta temporada 2017/2018, l’Atlètic Pals competeix amb un total d’11 equips: sènior; juvenil; cadet; infantil; aleví A i B; benjamí A, B i C i prebenjamí A i B.