21Juliol2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Sergi Brull pren possessió com a nou alcalde de Pals

Sergi Brull pren possessió com a nou alcalde de Pals

El nou batlle del municipi ha estat investit aquest dissabte al migdia en el Ple d’investidura celebrat a l’Ajuntament. Brull agafa la vara d’alcalde després de la renúncia de Sílvia Monar al seu càrrec, en compliment del pacte de govern signat entre les formacions de Junts per Pals - AM i PDeCAT a l’inici de l’actual mandat.

Sergi Brull i Costa (PDeCAT) ha pres possessió com a nou alcalde de Pals en el Ple d’investidura celebrat avui dissabte 2 de desembre al migdia a l’Ajuntament. Brull pren el relleu a l’alcaldia del municipi per al mandat 2018-2019 després de la renúncia de Sílvia Monar al seu càrrec en compliment del pacte de govern signat entre les formacions de Junts per Pals - AM i PDeCAT a l’inici de l’actual mandat.

Monar, que va renunciar al seu càrrec com a alcaldessa de Pals en el Ple ordinari del mes de novembre celebrat divendres dia 30, manté les àrees de Turisme, Comerç, Empresa i Ocupació; mentre que Sergi Brull, a banda de l'alcaldia, assumeix Governació i seguirà encapçalant les regidories de Serveis, Medi Ambient i Agricultura.

En el seu discurs d’investidura, Sergi Brull ha destacat la “sensibilitat, rigor, proximitat, personalitat i transparència” demostrades “en tot moment” per Monar al capdavant de l’Ajuntament de Pals, a qui també li ha estès la mà “a seguir treballant plegats com fins ara per fer del nostre un poble pròsper i adaptat a les necessitats de tots els palsencs i palsenques”.

En aquest sentit, Brull marca com a objectius prioritaris fins al final de l’actual mandat “augmentar l’eficiència i l’eficàcia de l’administració”.  

Mentrestant, en el seu discurs de comiat, Sílvia Monar es va mostrar “orgullosa d’haver pogut representar i treballar per al meu poble. He complert un somni. Però no marxo. Seguiré des de les àrees de Turisme, Comerç, Empresa i Ocupació donant compliment al mandat que ens han encomanat els palsencs i palsenques per fer de la nostra una vila referent al territori”. Monar, a més, també va posar en valor fites aconseguides com la posada en funcionament de la llar d'infants, la redacció del Pla General o peatonalitzar el nucli antic de Pals a l'estiu.