17Octubre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat El Gran Recapte recull 1.280 quilos d'aliments a Pals

El Gran Recapte recull 1.280 quilos d'aliments a Pals

Tots els aliments recollits aniran destinats a les famílies més necessitades del territori.

Pals i els seus veïns han tornat a demostrar ser un poble solidari. Entre divendres 1 i diumenge 3 de desembre, els palsencs i palsenques van aportar un total de 1.280 quilos d’aliments com a part del Gran Recapte d’Aliments 2017, organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya i Càritas Pals i que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament. Tots els aliments recollits aniran destinats a les famílies més necessitades del territori.

Les més d’una tona d’aliments que s’han recaptat, així com el bon desenvolupament de la jornada, ha estat possible gràcies als voluntaris que enguany han col·laborat en la recollida del menjar al punt habilitat al supermercat Jodofi, als Masos de Pals. La recollida, a més, també ha comptat amb l’estreta col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) de Pals, encarregada de transportar les donacions al magatzem del Banc d’Aliments ubicat a Palafrugell.

L’Ajuntament felicita el cos de voluntaris de Càritas, a l’AVPC de Pals i al supermercat Jodofi per la seva implicació i altruisme; i posa en valor la conscienciació que han anat adquirint els palsencs i palsenques respecte el fenomen de la pobresa i la seva participació en el Gran Recapte.