19Gener2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Èxit de participació a la 27a Marxa dels Arrossars

Èxit de participació a la 27a Marxa dels Arrossars

Més de 400 persones van desafiar el fred aquest cap de setmana en nova edició d’aquesta cursa popular organitzada per l’Associació Cultural i Esportiva El Pedró de Pals. Consulta l'àlbum complet de fotografies.

La Marxa dels Arrossars ha tornat a demostrar aquest cap de setmana perquè és una de les proves esportives amb més prestigi del territori i una de les curses amb més tradició del municipi. Malgrat el fred, més de 400 persones van participar aquest diumenge 10 de desembre de la 27a edició d’aquesta competició popular organitzada per l’Associació Cultural i Esportiva El Padró de Pals i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La prova, que enguany es podia fer en la modalitat de marxa a peu, estava dividida en dos circuits de nou quilòmetres i de 20 km i va arrencar a primera hora del matí des del Pavelló d’Esports de Pals. Al llarg de tot el circuit els participants van poder gaudir de l’entorn natural únic de la zona. Al finalitzar la cursa, a més, es va premiar als corredors amb obsequis, una botifarrada i el sorteig de diferents articles gentilesa dels col·laboradors de la prova.

L’Ajuntament posa en valor el paper de l’entitat en l’organització d’una nova i exitosa Marxa dels Arrossars, felicita als participants i als guanyadors de la prova, i agraeix la col·laboració indispensable de la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, el comerç local i els voluntaris en la realització de la cursa.