19Gener2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat El Pessebre Vivent de Pals obre les seves portes

El Pessebre Vivent de Pals obre les seves portes

Centenars de persones van participar els dies 25 i 26 de desembre en el tret de sortida de la 31a edició d’aquesta tradicional representació nadalenca organitzada per l’associació Pessebre Vivent de Pals. El Pessebre es podrà tornar a visitar el dia 1 de gener. Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies.

El Pessebre Vivent torna a ser enguany una de les postals nadalenques més destacades de Pals. Els dies 25 i 26 de desembre es va donar el tret de sortida a la 31a edició de la representació viva del naixement de Jesús que organitza anualment l’Associació Pessebre Vivent de Pals i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de centenars de visitants que van poder gaudir d’aquesta proposta d’èxit a la vila.

El Pessebre Vivent tornarà a obrir les portes als visitants el dia 1 de gener. Les entrades es poden adquirir de les 17:30 h. a les 19 h. a Ca la Pruna i la representació tindrà lloc al Recinte Gòtic de les 18 h. a les 20 h.

El Pessebre Vivent de Pals, més enllà del seu significat religiós, ha esdevingut al llarg dels darrers anys una proposta lúdica i cultural assequible, propera, familiar, consolidada i de qualitat. Recorrent un circuit tancat pel Recinte Gòtic, els visitants poden ser partícips de la representació de més d’una quarantena de passatges de l’Antic i el Nou Testament i de tots els fets rellevants que van desembocar en el naixement de Jesús i van suposar l’inici de la festa de Nadal; com ara, l'anunci de l'àngel als pastors, el naixement a la cova, el campament Romà, i diverses escenes d'oficis artesanals. Al mateix temps, poden gaudir d’una ambientació acurada que els transporta 2.000 anys enrere, quan el vestuari, les cases i les feines eren molt diferents. A l’activitat hi prenen part més de 300 col·laboradors i prop de 200 figurants.