17Febrer2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals s’estrena com una de les seus de la Mediterranean International Cup

Pals s’estrena com una de les seus de la Mediterranean International Cup

El municipi acollirà durant les pròximes dues edicions diferents partits d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra durant la Setmana Santa arreu de les comarques gironines.

Sergi Brull, com a representant legal de l’Ajuntament de Pals, i el director de l’Agrupació Esportiva MICFootball, Juanjo Rovira, han signat un conveni de col·laboració per tal que Pals sigui una de les seus de la Mediteranean International Cup (MIC) durant els propers dos anys (2018 i 2019).

Així, el municipi s’estrenarà enguany com a emplaçament d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra durant la Setmana Santa a més d’una vintena de poblacions de les comarques gironines i que reuneix a milers de joves esportistes de prestigiosos clubs de futbol d’arreu del món com el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, l’Ajax d’Amsterdam, el Manchester United, el Bayern de Munich... o seleccions nacionals àmpliament llorejades com la de Brasil.

Xavier Coll, regidor d’Esports, assegura que “per a Pals poder ser una de les seus del MIC representa una oportunitat única per promocionar i donar a conèixer la nostra vila a nivell nacional i internacional”. En aquesta línia, Coll defensa que el conveni firmat s’emmarca en la voluntat de l’equip de govern de “potenciar i diversificar de portes endins i cap enfora l’oferta lúdica i esportiva que s’ofereix a Pals al llarg de tot l’any i reconèixer públicament la tasca ingent que duu a terme diàriament el nostre teixit esportiu local”.

La MIC, que enguany arriba a la seva divuitena edició, se celebrarà del 27 de març a l’1 d’abril i els partits internacionals de futbol que aculli Pals es disputaran al Camp d’Esports Pere Servià Cantó. En aquest sentit, el conveni signat amb l’Agrupació Esportiva MICFootball contempla la possibilitat d’incloure el Club Atlètic Pals en el quadre de competidors en aquelles categories on hi restin places vacants.

Per a més informació sobre la Mediterranean International Cup 2018 podeu consultar el següent enllaç