17Febrer2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals torna a disfressar-se per gaudir del Carnaval

Pals torna a disfressar-se per gaudir del Carnaval

L’Ajuntament i l'Associació Cultural i Recreativa Colla Quermània organitzen un cartell ampli d’activitats durant el cap de setmana del 3 i 4 de febrer. Inscripció a la quarta rua de la disbauxa. CARNAVAL DE PALS, dissabte 3 de febrer de 2018

Un programa complet, per a totes les edats i amb l’objectiu que els vilatans visquin un cap de setmana de goig, alegria i diversió. Així es presenta una nova edició del Carnaval de Pals, una cita ineludible del calendari festiu en què els veïns i veïnes mostren la seva originalitat i compromís amb els actes culturals que es duen a terme a Pals.

Així, l’Ajuntament de Pals i l'Associació Cultural i Recreativa Colla Quermània han dissenyat per al cap de setmana del 3 i 4 de febrer un variat programa de propostes lúdiques per commemorar una de les festivitats més especials de l’any. Mireia Bonilla, regidora de Cultura i Festes, fa una crida a la participació i desitja “que la música, les comparses i les carrosses siguin un cop més els grans protagonistes d’aquesta festa que any rere any treu la part més alegre, dinàmica i talentosa de la nostra identitat i ens enriqueix i uneix com a poble”.

Activitats al llarg de tot el cap de setmana

Abans del tradicional Ball de Carnaval de dissabte –que aquest 2018 estarà dinamitzat amb Radiohits i DiscRauxa DJ’s- la festa començarà a partir de les 18 hores amb la Rua de la Disbauxa, un esdeveniment multitudinari i únic en què els ciutadans i les ciutadanes demostren la seva originalitat i capacitat innovadora.

Tot desitjant un èxit de participació de carrosses i comparses, la regidora Mireia Bonilla destaca també que "aquesta actuació cultural no seria possible sense la Colla Quermània, ja que en són responsables de la preparació de les bases del concurs, l'organització i totes les tasques logístiques". I posteriorment,el Pavelló d’Esports acollirà el sopar popular a les 20 hores.

D’altra banda, la XV Trobada de plaques de cava tindrà lloc el diumenge 4 de febrer, a partir de les 09:30 hores. I a la tarda, ZumbaKids amb Eva Oller i el Grup Trencamandres amenitzaran el Carnaval Infantil a partir de les 17:30 hores, un esperat esdeveniment en quèels infants gaudeixen d'aquesta festivitat exposant la seva creativitat amb les disfresses.