17Febrer2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Arriba el Cicle de Conferències Ca la Pruna 2018

Arriba el Cicle de Conferències Ca la Pruna 2018

Divendres 26 de gener es donarà el tret de sortida a la 15a edició d’aquest popular cicle impulsat per l’Ajuntament i l’Associació Cultural de Pals, que ofereix als palsencs una programació estable de xerrades multitemàtiques que conviden a la reflexió i l'anàlisi sobre el nostre món.

Aquest mes de gener arrenca a Pals la quinzena edició del Cicle de Conferències Ca la Pruna. La Casa de Cultura es convertirà al llarg dels propers dos mesos –fins al mes d’abril- en la seu d'una nova edició d'aquest ambiciós projecte impulsat per l’Associació Cultural de Pals –amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament- que té com a objectiu posar a l'abast del públic temes diversos sobre la història, la ciència, el pensament, la medicina i d'altres assumptes relacionats amb el nostre món.

Divendres 26 de gener (20 h.) tindrà lloc la primera sessió de l’edició d’enguany d’aquest projecte, que ofereix un programa i continguts expressament dissenyats per satisfer totes les inquietuds, demandes i interessos dels veïns i veïnes. L’acte inaugural anirà a càrrec de Josep Murlà -llicenciat en Direcció d’Activitats i Empreses Turístiques- i Francesc Bosch –llicenciat en Història i màster en Formació del Professorat d’ESO i Batxillerat- amb la conferència ‘Paraules contra l’oblit. Deportació i extermini’.

La segona sessió tindrà lloc quinze dies més tard, divendres 9 de febrer, amb Antoni Rovira, llicenciat en Ciències Econòmiques, com a protagonista, amb la xerrada ‘Què estudiar. Factors d’èxit per trobar feina’. I divendres 23 de febrer, el cicle encararà la seva tercera cita amb la conferència ‘El secret de mantenir-se jove’, de la mà de la doctora M. Assumpció Saurina Canals

Segons Mireia Bonilla, regidora de Cultura, “el Cicle de Conferències s’ha consolidat, amb el pas dels anys, com un dels referents culturals de la nostra vila i com un espai de trobada i de reflexió per als palsencs i palsenques”. Per tot plegat, des de l'Ajuntament de Pals s’anima a tots els palsencs i palsenques ha participar i prendre part de les diverses conferències que es celebraran al llarg dels propers mesos a Ca la Pruna.