17Febrer2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat NOTÍCIES Destaquem Digues la teva en el disseny del nou Pla Local de Joventut!

Digues la teva en el disseny del nou Pla Local de Joventut!

La Regidoria de Joventut impulsa el procés de creació del nou PLJ de Pals i convida als i les joves del municipi a participar activament en la definició d’aquest document. Participa en l’elaboració del PLJ emplenant un petit qüestionari online.

Aquest 2018, l’Ajuntament reprèn el procés de recollida d’informació i consulta als i les joves del municipi per tal de confeccionar el Pla Local de Joventut (PLJ) de Pals.

El document constarà d'un anàlisi sobre l'estat de la joventut al municipi atenent tant a les seves mancances com a les seves necessitats, i exposarà els objectius a assolir i els eixos i les accions que es duran a terme per assolir els propòsits que s'hi marcaran. El PLJ, a més, servirà per planificar i estructurar a curt i mig termini les polítiques i accions de joventut del poble. Per a la realització dels treballs participatius i de redacció del Pla Local de Joventut, l'Ajuntament compta amb el recolzament dels serveis de l'àrea de Joventut de l’Oficina Jove del Baix Empordà.

Per tot plegat, la Regidoria de Joventut, en el marc de la fase de diagnosi del projecte, convida els palsencs i palsenques a  participar en l’elaboració del PLJ emplenant un petit qüestionari online que permetrà analitzar l’estat actual del col·lectiu juvenil al municipi i recopilar informació essencial per a la definició del pla.

Xavier Coll, regidor de Joventut, fa una crida a la participació i assegura que el Pla Local de Joventut de Pals “ens permetrà dissenyar de la mà dels i les joves de la vila un pla d’actuació destinat a millorar la seva qualitat de vida”. En aquesta línia, Coll avança que “l’objectiu final és poder planificar polítiques públiques i projectes conjunts que donin resposta a les necessitats reals d’aquest col·lectiu en tots els àmbits de la seva vida quotidiana”.

El Servei de Joventut de Pals, a només un clic

En paral·lel, en el marc del programa Pals Jove 2018, la Regidoria de Joventut estrena al web municipal de l’Ajuntament, www.pals.cat, un espai propi on els usuaris podran consultar tota la informació al voltant de les polítiques juvenils que es duen a terme al municipi. Així, a través del següent enllaç, podran accedir al servei d’orientació laboral i formatiu, de suport a entitats i associacionsorganització de tallerscursos, o activitats d’oci i lleure.

La Regidoria de Joventut, a més, posa a disposició dels veïns i veïnes diferents canals per a poder contactar amb l’Àrea de Joventut, amb la tècnica Marta Lucero al capdavant: a través del correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , per WhatsApp al 609 02 77 08, o de forma presencial a l’Ajuntament (els dimarts, de 10 h. a 13 h.).