17Febrer2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L’Ajuntament actua per millorar el ferm de diversos vials del municipi

L’Ajuntament actua per millorar el ferm de diversos vials del municipi

Els treballs d’asfaltat s’han dut a terme amb la col·laboració de la Diputació de Girona i en el marc del Fons de Cooperació Local del 2017.

Amb l’objectiu de  garantir el bon estat de conservació del ferm i obtenir uns nivells de seguretat adequats pel trànsit previst i una correcta funcionalitat, l’Ajuntament de Pals ha dut a terme treballs d’asfaltat a diferents vials del municipi. Les obres han comptat amb la col·laboració directa de la Diputació de Girona en el marc del Fons de Cooperació Local del 2017.

L’actuació s’ha executat als carrers Gregal, Llevant, Torre Mora, Canigó, Jonquera i del Golf; a l’avinguda Arenals del Mar i a la plaça de l’Església i ha consistit en l’arranjament d’aquells vials més afectats pel desgast de la capa de rodadura i per patologies a l’asfalt, sobretot degudes a les arrels dels pins. Així, per a la reparació dels vials s’ha procedit a enderrocar el paviment asfàltic amb mitjans mecànics i manuals, s’han tallat les arrels corresponents i se n’ha sanejat la base.

Els treballs, que han tingut un cost de 49.596,34€ (IVA exclòs), han anat a càrrec de la mercantil Aglomerats Girona, SA.

Nous treballs d’asfaltat al municipi

En paral·lel a aquesta actuació, l’Ajuntament de Pals també ha actuat recentment als carrers Pere Coll, de la Font, de la Vinya Samària, Abeuradors, de Dalt, Ametllers i a l’aparcament de l’Oficina de Turisme de Pals amb l’objectiu d’arranjar el paviment malmès a causa del desgast de la capa de rodadura i donar solució als esborrancs que presentaven les diferents vies. En aquest cas, les obres també han anat a càrrec de la mercantil Aglomerats Girona, SA per un import de 41.390,87€ (IVA exclòs).