19Desembre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals, present al Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa

Pals, present al Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa

Els dies 1 i 2 de març, l’Ajuntament habilitarà un estand al saló on donarà a conèixer l’oferta de cursos, eines i recursos que es duen a terme al municipi destinats a les persones en situació d’atur, estudiants, emprenedors i empresaris. 

L’Ajuntament de Pals manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tan personals com professionals dels veïns i veïnes. En aquesta línia, el consistori participarà activament els dies 1 i 2 de març a la Bisbal de l’Empordà de la cinquena edició del Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de la Bisbal de l’Empordà.

Així, l’Ajuntament de Pals habilitarà un estand compartit amb l’Ajuntament de Begur on donarà a conèixer el ventall de cursos i formacions que es duen a terme al municipi destinats a les persones en situació d’atur, estudiants, emprenedors i empresaris. Sílvia Monar, regidora de Turisme, Comerç, Empresa i Ocupació, ressalta que “des de Pals estem fent una clara aposta per dotar la nostra ciutadania i el nostre teixit empresarial d’eines de primer ordre adaptades a les seves necessitats i al requeriments del mercat laboral actual que suposin una ajuda real en la inserció al mercat de treball i un veritable estímul per a l’impuls i/o consolidació de noves activitats empresarials al municipi”.

L’objectiu del Saló és dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions. Per tot plegat, hi hauria espais d’exposició gratuïts perquè les empreses exposessin els seus serveis, espais d’assessorament i orientació; espais per posar en contacte empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball; tallers; experiències; i conferències simultànies en diferents espais. El programa complet de les jornades es pot consultar a través del següent enllaç.

El Consell Comarcal habilita un servei gratuït d’autobús

Amb l’objectiu de fomentar l’assistència al Saló, el Consell Comarcal del Baix Empordà habilitarà un servei gratuït d’autobús fins a la Bisbal de l’Empordà. En el cas de Pals, el bus sortirà de la parada d’autobusos de plaça Catalunya els dies 1 i 2 de març entre les 09 h. i les 09:10 h. La tornada, mentrestant, és prevista a les 13:30 h. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç