19Desembre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Coneixes el Club de la Feina?

Coneixes el Club de la Feina?

L'Ajuntament i el Consell Comarcal signen un conveni per seguir prestant el servei durant aquest 2018

L'Àrea de Turisme, Comerç, Empresa i Ocupació té fixada com una de les seves prioritats fomentar les polítiques actives d'ocupació i les mesures de promoció econòmica, així com, de forma més específica, afavorir la inserció laboral de les persones aturades. Aquesta línia d'acció s'està duent a terme des del 2013 a través del Club de la Feina, un servei que el Consell Comarcal del Baix Empordà i l'Ajuntament han decidit seguir prestant durant aquest 2018 mitjançant la signatura d'un nou conveni.       

El Club de la Feina ofereix als palsencs i palsenques acompanyament integral en el procés de cerca d'ocupació, des de la confecció del currículum i la definició del perfil professional fins a la posada a disposició de les empreses sol·licitants de les dades dels treballadors disponibles. A més, el servei també proporciona als demandants assessorament i orientació en matèria formativa.

Amb la seva intensa activitat de recopilació d'ofertes laborals i acompanyament individualitzat dels usuaris inscrits, el Club de la Feina duu a terme una tasca indispensable d'ajuda a la inserció laboral de les persones en situació d'atur. En aquest sentit, es convida tots els palsencs i palsenques que estan en procés de cerca d'ocupació a posar-se ne contacte amb la responsable del servei, ja sigui per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o via telefònica (972 64 23 10 - 972 63 61 61). També es pot fer un seguiment de les ofertes laborals disponibles consultant el web municipal (www.pals.cat).