19Desembre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals acull el Gran Premi de Fèmines Jodofi Supermercats

Pals acull el Gran Premi de Fèmines Jodofi Supermercats

La cursa ciclista de carretera, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, se celebrarà el proper 24 de març amb sortida i arribada al municipi.

A finals d’aquest mes de març Pals acollirà el Gran Premi de Fèmines Jodofi Supermercats, una cursa ciclista femenina de carretera organitzada pel Club Ciclista Baix Ter i amb la col·laboració directa de l’Ajuntament de Pals i de la Federació Catalana de Ciclisme.

La competició tindrà lloc dissabte 24 de març amb sortida i arribada a Pals. La prova arrencarà a les 10 del matí des de l’avinguda Pol Companyó i és previst que finalitzi al migdia al mateix punt. Al Gran Premi hi participaran un total de quatre categories segons edat: Cadet (40 quilòmetres) i Júnior, Sub-23 i Èlit (82 km.). El reglament, la trajectòria i el rutòmetre es poden consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament de Pals, a través de la Regidoria d’Esports, fa una crida a la participació, convida els palsencs i palsenques a gaudir d’aquest esdeveniment esportiu i posa en valor la iniciativa i la tasca duta a terme arreu de la comarca pel Club Ciclista Baix Ter.