19Desembre2018

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Consulta les afectacions del trànsit durant el desenvolupament de les obres al carrer Enginyer Algarra

Consulta les afectacions del trànsit durant el desenvolupament de les obres al carrer Enginyer Algarra

Del 19 al 24 de març, l’accés per la rotonda sud C-31 P.Q. 340 restarà tancat al trànsit. Per tot plegat, es recomana als veïns i veïnes que l’entrada i sortida del municipi es realitzi per la rotonda Nord C-31 P.Q. 341.

L’Ajuntament de Pals i la Policia Local aplicaran del dilluns 19 al dissabte 24 de març un seguit de variacions en la circulació amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants i dels vehicles durant el desenvolupament dels treballs d’asfaltat i de pintura que es durant a terme al carrer Enginyer Algarra.

Així, entre el 19 i 24 de març  l’accés per la rotonda sud C-31 P.Q. 340 restarà tancat. Per tot plegat, es recomana que l’entrada i la sortida del municipi es realitzi per la rotonda Nord C-31 P.Q. 341.

Mentrestant, dissabte 24 de març, en motiu del Gran Premi de Fèmines Jodofi Supermercats es prohibirà l’estacionament al primer tram del carrer Enginyer Algarra fins a la cruïlla del carrer Abeurador i a la pujada de Paul Companyó fins l’entrada de Ca la Pruna. En aquest sentit, entre la sortida i l’arribada de la cursa els veïns i veïnes podran accedir al Nucli Antic pel carrer de la Abeurador/la Creu.

L’Ajuntament de Pals demana disculpes per les molèsties que aquests treballs, necessàries per al manteniment d’una via pública òptima i segura, puguin generar a la ciutadania.