18Abril2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Inscripcions obertes pel Curs de Cuina de l’Arròs

Inscripcions obertes pel Curs de Cuina de l’Arròs

Per participar dels tallers cal inscriure’s prèviament abans del 5 d’abril a les Oficines de Turisme. En cas que se superi el nombre màxim d’inscrits, divendres 6 d’abril se sortejaran públicament les 20 places disponibles entre totes les persones inscrites.

En el marc de les activitats al voltant de l’arròs que l’Ajuntament organitzarà del 6 d’abril al 13 de maig durant la XXV campanya gastronòmica ‘Pals i la Cuina de l’arròs’, el consistori impulsarà aquest mes d’abril una nova edició del Curs de Cuina de l’Arròs, que ofereix als participants la possibilitat d’aprendre trucs, consells i recomanacions culinàries de la mà de reconeguts restauradors. 

El Curs de Cuina de l’Arròs es durà a terme en cinc sessions els dies 10 , 12, 17, 19 i 24 d’abril a les cuines dels restaurants participants a la campanya d’enguany. L’activitat té un preu de 10€, les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 5 d’abril a les Oficines de Turisme.

Amb l’objectiu d’obrir al conjunt de la ciutadania la possibilitat de participar en una de les activitats més exitoses de la campanya gastronòmica ‘Pals i la Cuina de l’arròs’, enguany, com a gran novetat, en cas que se superi el nombre màxim d’inscrits, divendres 6 d’abril (12 h.) se sortejaran públicament les 20 places disponibles entre totes les persones inscrites. En cas que se celebri un sorteig, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones agraciades per comunicar el procediment a seguir.

Mentrestant, també s’habilitarà una llista d’espera per ordre d’inscripció per a totes aquelles persones inscrites que no hagin estat escollides mitjançant el sorteig per tal de cobrir aquelles places que puguin quedar vacants.