18Abril2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Èxit de participació a la jornada de portes obertes a l’Escola Bressol Quermany Petit

Èxit de participació a la jornada de portes obertes a l’Escola Bressol Quermany Petit

Un cop rebudes les sol·licituds de preinscripció, l’Ajuntament estudiarà com donar resposta a la demanda existent. La voluntat del consistori és obrir el centre a quantes més famílies millor i oferir a aquelles persones interessades tota la informació sobre el projecte educatiu.

Dissabte7 d’abril, l’Escola Bressol Municipal Quermany Petit va celebrar una jornada de portes obertes dirigida a totes aquelles persones interessades en conèixer les instal·lacions i l’oferta educativa i formativa del centre.

Al llarg del matí, les educadores de la llar d’infants van guiar per les instal·lacions a les famílies que van participar de la iniciativa i van informar a tots els assistents sobre el projecte educatiu del centre i sobre elperíode de preinscripció a la llar d’infants i al Casalet d’Estiu.

En aquest sentit, un cop rebudes les sol·licituds de preinscripció l’Ajuntament estudiarà com donar resposta a la demanda existent. Així, la voluntat del consistori és obrir el centre a quantes més famílies millor i garantir una plaça a l’escola bressol a totes les famílies de Pals que ho sol·licitin.

El consistori, finalment, felicita a l’equip educatiu del Quermany Petit per l’èxit organitzatiu i de participació de la jornada de portes obertes i posa en valor la ingent tasca diària educativa i formativa que duu a terme.