26Març2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Participa a l’European Clean Up Day!

Participa a l’European Clean Up Day!

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter organitza aquest mes de maig una neteja popular i voluntària de la platja del Grau de Pals.

L’Ajuntament de Pals referma un cop més el seu compromís amb la defensa del medi ambient i amb la preservació i potenciació dels diferents actius i espais naturals del municipi i de la comarca. En aquesta línia, el consistori se suma dissabte 12 de maig a la jornada de voluntariat ambiental organitzada pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter en el marc del programa europeu ‘Let’s clean up Europe

Per tot plegat, el consistori convida a tots els veïns i veïnes a participar d’una neteja popular i voluntària de la platja del Grau de Pals. L’activitat té com a doble objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment al mar.

La jornada festiva començarà a les 10:30 h. amb una passejada per recollir els residus i finalitzarà a les 14 h. amb l’actuació familiar al pàrquing de la platja del Grau del pallasso ‘Pescaplastik’. Als participants se’ls oferirà guants i bosses i per participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 97 263 73 80.