26Març2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat La Cursa de Muntanya Quermany224 arriba a la seva setena edició

La Cursa de Muntanya Quermany224 arriba a la seva setena edició

La prova, organitzada per l'Associació cultural i esportiva el Pedró de Pals, tindrà lloc diumenge 20 de maig. Les inscripcions es poden fer de forma presencial el mateix dia de la cursa o de forma anticipada a acepedro.blogspot.com o www.curses.net fins al dissabte 19 de maig.

Pals es prepara per acollir aquest mes de maig una de les proves esportives de referència en el calendari esportiu de la comarca. Diumenge 20 de maig, l’Associació cultural i esportiva el Pedró de Pals organitzarà la setena edició de la Cursa de Muntanya Quermany224. Les inscripcions es poden fer de forma presencial el mateix dia de la cursa o de forma anticipada a acepedro.blogspot.com o www.curses.net fins el dissabte 19 de maig.

Un any més, els organitzadors han plantejat dos recorreguts, un de 10km i un altre de 19km, pels camins, pistes i corriols de Quermany i rodalies. Al finalitzar la cursa, es farà el lliurament de premis als primers tres classificats masculins i femenins de cadascuna de les curses i es sortejaran un seguit d'obsequis entre els participants. Com cada any, la jornada clourà amb una botifarrada popular i de germanor.

L’Ajuntament de Pals fa una crida a la participació i agraeix a l'Associació cultural i esportiva el Pedró la bona tasca realitzada en matèria de convocatòria i organització.