23Maig2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L’Ajuntament rehabilita i adapta la torre principal i la planta baixa de Ca la Pruna

L’Ajuntament rehabilita i adapta la torre principal i la planta baixa de Ca la Pruna

El consistori ha invertit gairebé 65.000 euros en diversos treballs de rehabilitació per millorar la seguretat i la comoditat de l'edifici. El projecte s'ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de la Diputació de Girona.

Al llarg del 2017, el consistori va dur a terme diferents tasques d’arranjament a l’interior de Ca la Pruna amb l’objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat de l’equipament i garantir una prestació òptima de les activitats que s’hi duen a terme durant tot el curs. Els treballs han tingut un cost de 64.498,78€ i s’han dut a terme en dues fases:

Rehabilitació i condicionament interior de la torre principal

L’actuació va consistir en l’enderroc de l’escala i la coberta transitable existent i l’execució d’una nova coberta plana per tal de resoldre els problemes de filtració. L’espai resultant d’aquesta coberta s’ha habilitat com a pati exterior restringit. Pel que fa a l’espai inferior d’aquesta coberta, s’ha adequat per tal de poder realitzar l’activitat correctament.

Adaptació de la planta baixa

Finalment, també s’ha realitzat l’adaptació i condicionament de la zona est de la planta baixa de Ca la Pruna, reubicant els banys situats a la torre a una nova zona de la planta per a poder requalificar aquest espai. L’espai resultant d’aquesta zona enderrocada s’ha adequat com a despatx per a la direcció del centre. A tota aquesta zona d’actuació, a més, s’ha col·locat un nou paviment de tova ceràmica manual i s’han actualitzat les instal·lacions existents. La rehabilitació realitzada tenia com a objectiu aconseguir uns espais més agradables per al visitant respectant en tot moment la imatge actual de l’edifici.