23Maig2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals homenatja les persones grans amb una gran festa de germanor

Pals homenatja les persones grans amb una gran festa de germanor

Els i les assistents van gaudir dels actes que l’Ajuntament prepara per celebrar la rellevància de la gent gran en la societat

Un any més l’Homenatge a la Vellesa que organitza l’Ajuntament de Pals ha esdevingut una de les jornades més especials de la vila. Les persones grans que hi van assistir van poder gaudir de la programació d’actes per celebrar el valor i la importància que té la gent gran en la societat i a Pals en particular. «És una autèntic privilegi poder homenatjar tots aquests veïns i veïnes, gent forta i valenta que ens han ensenyat a ser, a estimar el que som i a lluitar pel que volem ser», ha explicat l’alcalde Sergi Brull.

El programa es va iniciar el passat dissabte 2 de juny al matí amb el trenet El Xiulet, que va portar les persones grans del Centre Cívic cap a l’Església dels Masos, on es va realitzar una missa commemorativa. Tot seguit es va retornar cap a l’equipament per realitzar la festa d’homenatge, on l’alcalde, Sergi Brull, i la regidora de Cultura, Mireia Bonilla, van lliurar les medalles de benvinguda a les 18 persones que van assistir per primera vegada a aquesta festivitat (9 dones i 9 homes).

Com és tradicional es va lliurar un ram de flors a les persones de més edat, la Consol Roig i en Llorenç Bravo, que van ser coronats reina i rei de la Festa. A més a més, també es va retre homenatge a la Rosa Pujadas, membre de la junta de la Llar del Pensionista, que enguany deixa el càrrec. L’alcalde li va entregar un ram de flors i els presents li van regalar un llarg aplaudiment d’agraïment per la seva tasca.

L’acte del centre cívic va finalitzar amb un concert a càrrec de la cantant Neus Mar i el guitarrista Emilio. Tot seguit, amb autobús, els homenatjats i acompanyants es van dirigir cap el restaurant Mig Meló de l’Escala per celebrar el dinar de germanor i, posteriorment, va tenir lloc el ball de fi de festa de la mà del cantant i músic Xavi Ros.

D’aquesta manera, el consistori ha volgut retre homenatge una vegada més a les persones grans de Pals, amb una jornada festiva i emotiva on els records i la concòrdia han estat els grans protagonistes.