23Maig2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Èxit de la segona Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals

Èxit de la segona Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals

La bona resposta dels veïns i visitants, a més de la implicació de l’associació de Comerciants, els molins i els restauradors de la vila fa que aquesta iniciativa sigui un dels actes de referència de Pals

El cap de setmana del 9 i 10 de juny va suposar la consolidació d’una proposta singular que aporta molt de valor afegit per la vila. La segona edició de la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals va ser tot un èxit, gràcies al treball i dedicació de l’associació de Comerciants, la complicitat dels molins arrossers i a la implicació dels restauradors en les demostracions i xerrades.

La mostra és un esdeveniment que té com a objectiu donar encara més notorietat a aquest producte i difondre amb rigor les seves característiques i rellevància en la tradició de Pals i en la gastronomia catalana. I aquest objectiu es va complir amb escreix ja que el públic va respondre assistint a les activitats que hi havia programades, des de les sortides als camps fins als tastos i demostracions de cuina. Un any més el concurs popular va ser tota una festa, i des de l’associació de Comerciants ja es treballa perquè l’any que ve es pugui ampliar i incloure diverses categories.

L’alcalde de Pals, Sergi Brull, va manifestar durant la jornada que «continuarem apostant per promocionar aquest producte tant típic del poble, no només per l’impacte econòmic positiu que genera, sinó per l’esperit i la tradició arrelada en la gent sobre el cultiu de l’arròs».

Tot seguit podeu veure un resum de la Mostra.