17Febrer2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L’escola de gimnàstica rítmica de Pals tanca una nova temporada d’èxits

L’escola de gimnàstica rítmica de Pals tanca una nova temporada d’èxits

Els responsables del club destaquen el gran progrés del conjunt de les gimnastes i es feliciten pel campionat de Catalunya obtingut per l’Anna Domínguez.

L’escola de gimnàstica rítmica de Pals tanca la temporada amb molt bons resultats i millors sensacions per encarar la propera. Des del club es mostren satisfets i orgullosos del rendiment de totes i cada una de les gimnastes i les millores són notables. Aquest fet és el més rellevant ja que les competicions d’aquest esport són extremadament curtes, tan sols un minut i mig per cada muntatge on les gimnastes han de demostrar tot el que han assajat. Així, el treball i l’esforç durant els mesos de preparació i els progressos que aconsegueixen és el més important pels responsables del club.

Tot i això no es pot passar per alt l’èxit esportiu aconseguit enguany, ni més ni menys que el campionat de Catalunya en edat escolar assolit per la gimnasta Anna Domínguez. La gimnasta va quedar primera en totes les competicions i finalment es va proclamar campiona a la final.