17Febrer2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat El Bruel organitza el primer concurs de grups de música novells

El Bruel organitza el primer concurs de grups de música novells

L’entitat, conjuntament amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament, vol fomentar la creació musical al Baix Empordà amb un premi en metàl·lic i la possibilitat d’actuar a la Festa Major dels Masos.

El Bruel dels Timbalers ha impulsat una iniciativa cultural per tal de fomentar la creació musical de grups o solistes del Baix Empordà, que composin temes propis. Amb el suport de l’Àrea de Joventut de l’ajuntament de Pals, l’entitat ha organitzat el concurs Bruel Rock, el proper 21 de juliol a la plaça Catalunya. Aquest certamen oferirà a les bandes que s’hi presentin la possibilitat de guanyar 300 euros i poder actuar a la Festa Major dels Masos.

Abans del 10 de Juliol de 2018 els grups que hi vulguin participar hauran de presentar dos temes propis i un petit currículum al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o personalment a el Bruel dels Timbalers. Els grups han de ser del Baix Empordà i tindran preferència en el procés de selecció els que tinguin un o diversos components de Pals. S’acceptaran tot tipus d’estils dintre la musica moderna (rock, jazz, funk, blues, metal, rap…). Els grups podran expressar-se en qualsevol llengua i el membre de més edat del grup no pot superar els 30 anys. Per conèixer tots els requisits de participació es poden consultar les bases del concurs.

Amb tots els treballs presentats, la junta del Bruel dels Timbalers i el departament de Joventut de l’ajuntament de Pals faran la selecció del material finalista, seleccionant tres grups que actuaran el dia 21 de juliol en el Bruel Rock.