24Març2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat La zona vermella entra en funcionament a partir del 26 de juliol

La zona vermella entra en funcionament a partir del 26 de juliol

Per altra banda, l’accés al nucli antic de Pals romandrà tancat el 28 de juliol en motiu de la celebració de la III Nit de les Espelmes

A partir del 26 de juliol entrarà en funcionament la zona vermella als carrers Enginyer Algarra, Abeuradors i els Horts. En aquesta zona hi podran estacionar els veïns i les veïnes de Pals i tothom que visiti el municipi, però caldrà expedir un tiquet, introduir la matrícula i col·locar-lo en un lloc visible del vehicle. Es disposarà d’una hora gratuïta al matí i una altra a la tarda.

Serà sancionable el fet de no col·locar el corresponent tiquet gratuït i el fet d’excedir-se de l'hora. L’alcalde de Pals, Sergi Brull, explica que “no es tracta de denunciar, sinó que hi hagi rotació de vehicles i una mobilitat constant al carrer principal.”

L’horari de la zona vermella serà de 08.30h a 13.30h i de 16.30h a 20.00h. Durant la nit i durant l’hora de dinar es podrà estacionar sense treure el tiquet corresponent i els diumenges i dies festius la zona vermella no prestarà servei.

 

Restriccions durant la III Nit de les Espelmes

El dissabte 28 de juliol Pals celebra la III Nit de les Espelmes, de 21.30h a 00.00h. De cara a l’organització de l’esdeveniment, l’accés al nucli antic de Pals restarà tallat durant tot el dia.