24Març2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat ‘Ideal’ guanya el primer concurs de grups novells Bruel Rock

‘Ideal’ guanya el primer concurs de grups novells Bruel Rock

El grup actuarà a la Festa Major dels Masos

“Tot un èxit”. Així ha definit el regidor d’Esports, Joventut i Noves Tecnologies, Xevi Coll, el primer concurs de grups novells Bruel Rock, del qual n’ha sortit guanyador el grup Ideal. La final es va disputar entre el solista Cavernícola i els grups Ideal i Siats. “La qualitat musical va ser molt alta i això va dificultar la decisió final”, confessa el regidor. Finalment, el jurat, format pel músic i compositor Miquel Abras; la directora musical d’El Bruel dels Timbalers, Blanca Gich, i el regidor Xevi Coll, va elegir Ideal com el grup que actuarà a la Festa Major dels Masos i el guanyador dels 300 euros del premi.

L’objectiu d’aquest concurs ha estat fomentar la creació musical de grups i solistes del Baix Empordà, que componguin temes propis. Els únics requisits per participar en aquest concurs eren ser de la comarca –amb preferència aquells que tinguessin un o diversos components de Pals- i que el membre de més edat del grup no superés els 30 anys.

L’Ajuntament ha col·laborat en aquest concurs i agraeix la implicació i organització de l’associació El Bruel dels Timbalers i la participació de tots els grups i solistes en el concurs. “Estem orgullosos de l’alta qualitat musical que hi ha a la nostra comarca”, ha conclòs Coll.